Nole obradovao sebe, Srbiju i Zlatana: Mnogo mi znači ova titula!

 
  • 0

Srpski teniser čestitao Davidu Fereru na otporu koji je pružio, a ne odustaje ni od potere za njegovim zemljakom Nadalom

Novak Đoković razgalio je ljubitelje tenisa u Srbiji trijumfom u finalu pariskog Mastersa nad Špancem Davidom Fererom  7:5, 7:5. Đoković je u oba seta imao brejk zaostatka, ali sa po četiri uzastopno osvojena gema stigao je do pobede.

- Čestitke Davidu i njegovom timu, uvek je zadovoljstvo igrati sa njim. Želim mu sve najbolje. Publici hvala za podršku, a turnir ne bi mogao da bude ovako dobar da njegovi čelnici i svi koji rade na njemu nisu toliko organizovani - izjavio je Đoković posle meča.

- Mnogo mi znači ova titula, i dalje sam jako motivisan da igram. Sezone umeju da budu jako duge, a što se tiče borbe za prvo mesto, to zavisi od mene, ali i od Nadala. Moj prioritet je da nastavim da igram u ovom stilu - ocenio je Novak, koji je ponovo imao navijačku podršku jednog od najboljih svetskih fudbalera, Zlatana Ibrahimovića, prvotimca Pari Sen Žermena.

Za Đokovića nema još odmora, očekuje ga završni Masters u Londonu, koji se igra od 4. do 11. novembra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA