RADONJIĆ: Ovo je put kojim treba da idemo!

 
  • 11

- Treba nam mnogo ovakvih mečeva, nastavljamo da radimo i težimo pravcu koji smo zacrtali za ovu sezonu - konkretan je bio trener Zvezde

Trener košarkaša Crvene zvezde posle poraza od Panatinaikosa rekao je da je ovo bilo najbolje izdanje ovog sastava "crveno-belih" ove sezone i da je definitivno ovo recept koga treba da se pridržavaju u budućnosti.

- Ovo je naše najbolje izdanje od početka ove sezone i u Evroligi. Presudilo je ogromno iskustvo našeg protivnika i na pobedi im treba čestitati.

Radonjić je potom konstatovao kako je Zvezda rano došla u zenit svoje igre i da nije bilo šanse da tako visok ritam održi do kraja.

- Drago mi je da smo uspeli da budemo konkurentni sa ovako jakim protivnikom, krenuli smo silovito, ali smo izuzetno loše počeli drugo poluvreme i nismo mogli da pariramo njihovoj igri. Na kraju smo opet izjednačili i izborili produžetke, što je fenomenalno, ali ipak je njihovo iskustvo ogromno, i ponavljam, to je najviše prevagnulo na njihovu stranu.

Na kraju, trener "crveno-belih" zaključuje da je Zvezdi potrebno još mnogo ovakvih utakmica, a nije zaboravio da pohvali navijače.

- Treba nam mnogo ovakvih mečeva, nastavljamo da radimo i težimo pravcu koji smo zacrtali za ovu sezonu, hteo bih da se zahvalim navijačima na predivnoj atmosferi koju su napravili, velika je šteta što na kraju nismo i trijumfovali - završio je Dejan Radonjić.

Posle Radonjića prisutnima se obratio i trener gostiju Argiris Pedulakis.

- Ovo je bila vrlo teška utakmica u specifičnoj atmosferi i sjajnoj dvorani. Igrači našeg rivala su dobili energiju od sjajnih navijača, a mi smo mekano odgovorili na njihovu agresivnu odbranu i to nas je činilo nervoznima u napadu. Velikom željom smo uspeli da ih zaustavimo u nastavku, a i njihovi igrači su bili umorni da bi parirali u igri jedan na jedan.

- U produžetku smo iskoristili naše iskustvo, gurali smo loptu pod koš i velikom željom i zalaganjem uspeli smo da trijumfujemo - zaključio je trener gostiju Pedulakis.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Video: Uvodno izlaganje Rasima Ljajića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czbg

    2. novembar 2013 | 00:07

    Ti treba da ides iz ZVEZDE!

  • @stojke

    2. novembar 2013 | 00:13

    Vas smo videli sinoc protiv bude..budje...Cekaj kako se izgovara?Znate li od koga ste izgubili

  • stojke

    2. novembar 2013 | 00:02

    Samo nastavi da ides tim putem... Sve porazi... A,da,dobili ste Olimpiju:-)))) Uzmi Dule 13. U nizu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA