KOSOVO JE SRBIJA: Kiparski navijači odgovorili turskom premijeru (VIDEO)

 
  • 6

Fanatična atmosfera na odbojkaškom meču Lige šampiona između Anortozisa i Fenerbahčea na kojem su domaći navijači pružili podršku Srbiji

Nedavno gostovanje turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana Kosovu, gde je izjavio: ''Kosovo je Turska, Turska je Kosovo'' izazvalo je veliku buru nezadovoljstva u našoj zemlji. Podrška Srbiji stigla je sa svih strana, a poslednji u nizu jesu navijači kiparskog Anortnozisa na odbojkaškom meču sa turskim Fenerbahčeom.

Oko 1.000 domaćih pristalica Femaguste navijalo je tokom čitavog meča za svoj tim u okviru odbojkaške Lige šampiona, a osim mnogobrojnih grčkih zastava na tribinama se našao i veliki transparent ''Kosovo je Srbija'', kao i ''Grčka - Srbija - pravoslavlje''.

Zbog ovih transparenata, ali i ubacivanja raznih predmeta na teren, utakmica, koja je završena pobedom Turaka i rezultatom 3:1, prekidana je u nekoliko navrata.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Igrač vratio glavom loptu golmanu, sudija mu dao žuti karton

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nijazi Kuqi

    28. oktobar 2013 | 21:46

    Ako su napisali Kosovo je Srbija trebali su dodati Srbija je Kosovo zbog korektnosti prema izjavi Erdogana Kosovo je Turska, Turska je Kosovo.

  • русија

    29. oktobar 2013 | 01:56

    КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !!!!

  • Nijazi Kuqi

    28. oktobar 2013 | 21:51

    Mada u sustini nijedan ni drugi slogan nemaju apsolutno nikakav smisao. Osim sto neki praznoglavi time ispunjavaju svoje praznoverje. Ali neka, mozda je dobro sto ima takvih budala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA