Predsednik FS Vojvodine: Tole ostaje!

Ratko Borovnica smatra da predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić neće otići sa funkcije i da će imati podršku svih regiona

  • 5

Prvi čovek fudbala u Vojvodini, Ratko Borovnica ocenio je da aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, neće otići sa funkcije, iako je to najavio pre nekoliko meseci.

Borovnica je takođe konstatovao da u FS Vojvodine nisu saglasni da predlozima Istočnog i Zapadnog regiona, da u slučaju povlačenja Karadžića, mesto predsednika pripadne nekom od njihovih predstavnika. Borovnica, pre svega, veruje da Karadžić nikud ne ide.

- To je prva stavka i u tome će predsednika Karadžića podržavati i Istok i Zapad. Međutim, ako se, ipak, desi da Karadžić ode, naravno da ćemo svi učestvovati u izboru novog predsednika našeg fudbala i to sa sve četiri strane, Istok, Zapad, Beograd i Vojvodina. Reč je o vrhunskoj funkciji i u tom izboru nema nekog reda, redosleda ili ključa. Naš zajednički interes je da izaberemo najboljeg. Možda bi na nekim, uslovno rečeno, nižim funkcijama u Savezu, moglo da se razgovara o rasporedu, ali u izboru čelnika FSS o tome nema govora ni kompromisa - izjavio je Borovnica, a prenele Večernje novosti.

Karadžić je ranije došao u žestok sukob sa čelnicima Crvene zvezde, ali strasti su se smirile, a odnosi izgleda popravili.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    25. oktobar 2013 | 04:13

    Covek nema karaktera ni malo ! Kako ga nije sramota? Pa koliko to para uzima kada se tako grcevito bori da ostane?

  • srb

    25. oktobar 2013 | 08:27

    Tole odlazi!!!!!!

  • али никада другове своје

    25. oktobar 2013 | 00:38

    само једно име знам КАРАЏИЋ ТОМИСЛАВ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA