IBRAHIMOVIĆ: Uživam u fudbalu (VIDEO)

 
  • 2

Švedski reprezentativac nije krio zadovoljstvo posle ubedljivog trijumfa nad Anderlehtom (5:0) u kojem je postigao čak četiri gola

Veče za pamćenje Zlatana Ibrahimovića! Sa četiri gola koliko je postigao protiv Anderlehta švedski reprezentativac obeležio je treće kolo Lige šampiona i bio je najzaslužniji za trijumf ''svetaca'' u Briselu - 5:0.

Sa ukupno sedam pogodaka Ibra se izjednačio na prvom mestu liste strelaca sa Kristijanom Ronaldom, a falio mu je samo još jedan pogodak kako bi dostigao Lionela Mesija koji je jedini postigao pet golova na jednom meču.

Posle suseta protiv Anderlehta Ibrahimović je istakao kompletnu snagu šampiona Fancuske i najavio visoke domete u tekućoj sezoni.

- Moja prva godina u Parizu bila je fantastična, ali ova je još bolja. Osećam se sjajno i uživam. Imamo dobar tim, možda možemo i do kraja, ali moramo igrati utakmicu po utakmicu - rekao je Ibrahimović posle meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA