Najluđe fotke LŠ: Sitijevi ''pljačkaši'' ili stampedo Španaca na Old Traford?

 
  • 0

Pored toga još dva zanimljiva detalja nam dolaze iz Moskve - zastava Sitija u WC-u paba i ''fantomska'' kapa Totenhema na tribini navijača CSKA

Svaki put kada su na programu utakmice u okviru Lige šampiona, širom Evrope dešava se mnogo toga zanimljivog, ovoga puta za vas izdvajamo nekoliko najinteresantnijih fotografija koje su ispratile odigrano treće kolo.

Nekoliko sati pre početka meča između Mančester junajteda i Real Sosijedada navijači gostujuće ekipe napravili su pravu opsadu i zauzeli čitavu ulicu u centru Mančestera, domaći navijači se očigledno nisu bunili. Ili nisu smeli.

Pogledajte kako su se proveli igrači iz Mančestera, doduše onog plavog, jer je njihov Siti gostovao ekipi CSKA u Moskvi, a tamo je bilo svega tri stepena. Spremniji su da urade pljačku, nego da istrče na teren.

Dobro je poznato da je glavni prestiž u sukobu najvijačkih tabora kada se osvoji zastava neke grupe iz protivničkog tabora, a posle su sudbine istih u kreativnim rukama onih koji ih najčešće mrze. Ovoga puta navijač CSKA sa zastavom jedne navijačke grupe Stitija sređuje WC u obližnjem pabu.

Najveća nelogičnost, koju nijedan pravi ultras nikada ne bi mogao da razume, jeste kada navijač više mrzi protivnika nego što voli svoj klub, pa umesto obeležija svog kluba podršku pruža velikom rivalu svog trenutnog protivnika. Ovaj klinac nosi kapu Totenhema. Svaka čast!

I za kraj fotografija koja opisuje današnje raspoloženje fenomenalnog Zlatana Ibrahimovića, koji je kao vulkan "spržio" nade momaka iz Anderlehta, i to tako što im je smestio četiri fenomenalna gola.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA