JANKO: Igraću još samo za Srbiju u 2013!

 
  • 1

Srpski teniser najavio da završava ATP sezonu, uz nadu da će se oporaviti za finale Dejvis kupa kada u Beograd dolaze Česi

Srpski teniser Janko Tipsarević preko Fejsbuka je objavio da je ova sezona za njega gotova, uz izuzetak predstojećeg finala Dejvis kupa u kojem će od 15. do 17. novembra Srbija u "Kombank areni" dočekati selekciju Češke.

- ATP sezona, koja ove godine svakako nije bila onakva kakvu sam želeo, je nažalost gotova za mene. Već duže vreme vučem povredu leve noge i naredni period moram da iskoristim za potpuni oporavak, jer igranje pod bolom nije nimalo zabavno. Trenutno imam jedan cilj u zivotu: da zdrav zaigram za Srbiju u finalu Dejvis kupa od 15. do 17. novembra u Beogradu. Hvala svima na podršci i razumevanju - poručio je Tipserević.

Iako je Janko s razlogom nezadovoljan, jer su ga tokom godine mučile brojne povrede, koje su ga sprečile da pruži maksimum, nije baš sve crno. U januaru je trijumfovao u Čeneju, osvojivši četvrtu titulu u karijeri, a na Australijan openu stigao je do četvrtog kola, što mu je najbolji nastup na prvom Grend slemu sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • шумадинац

    23. oktobar 2013 | 10:51

    Хвала и срећно до нове титуле у Дејвис купу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA