TONČEV: Bez smena u Zvezdi, očekujemo pojačanja!

 
  • 3

Po najavi potpredsednika "crveno-belih", na predstojećoj Skupštini kluba izostaće dramatična dešavanja. Sportski direktor Zoran Stojadinović i potpredsednik Nebojša Čović izgleda da ostaju na Marakani, uprkos ranijim nagoveštajima da bi mogli da odu

Sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda, održana u utorak, nije donela ništa dramatično, potrajala je nešto više od sata u pripremama za predstojeću Skupštinu kluba, koja će se održati u petak 25. oktobra.

Predsednik Zvezde Dragan Džajić napustio je prostorije oko 19:40, a nešto ranije otišli su potpredsednici Slaviša Kokeza i Nebojša Čović. Novinarima se obratio Ivica Tončev, još jedan od potpredsednika, koji je nagovestio moguća pojačanja u vrhu kluba.

- Mogu samo da kažem da niko neće biti opozvan iz sadašnje uprave, a očekujem da se pojačamo sa novim članovima - rekao je Tončev, a preneo Sport.

Ako je to tačno, znači da na svojim pozicijama ostaju sportski direktor Zoran Stojadinović i Nebojša Čović, koji su najčešće pominjani kao ljudi koji bi mogli da odu sa Marakane.

Navodno, čelnici Zvezde planiraju da pokušaju da reprogramiraju obaveze prema bankama tako da jedna preuzme sva potraživanja uz grejs period i da u znak sponzorstva dodeli izvesnu sumu "crveno-belima". To bi bio način da fudbaleri i zaposleni u klubu dobiju zarade, a da se ne troši unapred novac od budućih transfera. Budući da teško može da se na ovaj način posluje na duže staze, ovo je verovatno početak priprema za najavljenu privatizaciju.

Na dnevnom redu Skupštine naći će se izveštaji predsednika Džajića, sportskog sektora, a Nebojša Čović izneće pojedinoisti vezane za finansije, posle čega će uslediti rasprava kako dalje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-PFC

    23. oktobar 2013 | 14:05

    Tim koji dobija se ne menja!

  • Dejan

    23. oktobar 2013 | 23:45

    Covic / Stojadinovic DA.. Dzajic Kokeza napolje!!!Dzajic kao prati scenu fudbalsku I poznaje igrace...Stojadine ti I čovke..ostali kvaka...

  • SIKTER

    23. oktobar 2013 | 20:44

    Ovi se samo provlace po novinama te uprava te igraci sa izjavama. Samo vi nastavite tako ,a mi cemo da osvajamo titule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA