Veseli i Pero Antić solidni u porazima Vašingtona i Atlante

 
  • 0

Bivši košarkaš Partizana ima sve veću minutažu u desu Vašingtona. Antiću 22 minuta u porazu Atlante od Indijane

Nastavljeni su pripremni mečevi pred početak NBA sezone, u noći između utorka i srede na parketima su se našla i dva košarkaša dobro poznata publici u Srbiji, Jan Veseli nastupio je za Vašington u Detroitu, dok je Pero Antić sa Atlantom dočekao Indijanu.

Ekipe Veselog i Antića pretrpele su neuspehe, Vizardsi su se dobro držali, ali na kraju su poklekli protiv Pistonsa 99:96, Glen Rajs junior nije uspeo da u poslednjoj sekundi trojkom donese produžetak, dok je Atlanta doživela ubedljiv poraz od Pejsersa 107:89.

Veseli, koji je svojevremeno tri godine proveo u Partizanu, odigrao je 20 minuta i 31 sekund za Vašington i postigao osam poena uz četiri skoka (tri u napadu), dve ukradene lopte i jedan prekršaj. Čeh je pogodio dva od četiri šuta iz igre i iskoristio je četiri od šest slobodnih bacanja. Bredli Bil sa 17 poena, Nene Ilario sa 15 i Kevin Serafin sa 14 (11 skokova) bili su najbolji u timu Vizardsa, dok je Greg Monro sa 18 poena bio prvi strelac Detroita.

Pero Antić, svojevremeno košarkaš Crvene zvezde, kasnije i dvostruki osvajač Evrolige sa Olimpijakosom, odigrao je 22 i po minuta za Houkse protiv Indijane. Postigao je sedam poena (šut iz igre 3-7, trojke 1-5, imao je po tri skoka, asistencije i izgubljene lopte, jednu ukradenu, dve "rampe" i četiri prekršaja.

Džef Tig i Majk Skot postigli su po 17 poena za Atlantu, predvodnici Indijane bili su Dejvid Vest sa 24 poena, Luis Skola (20) i Pol Džordž (17).

U preostalim mečevima San Antonio bez Tonija Parkera lako je kao domaćin savladao Orlando 123:101, Feniks je na svom terenu bio bolji od Oklahome bez Kevina Duranta i odavno povređenog Rasela Vestbruka 88:76, dok su Lejkersi u Los Anđelesu pobedili Jutu 1o8:94.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: Spremali smo se za ovu utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA