IRINA O VEZI SA RONALDOM: Uživamo, on je uvek uz mene!

 
  • 2

Zanosna manekenka napravila je izuzetak i prvi put rekla nešto o vezi sa Portugalcem, istakavši da joj je veoma važno što on razume zahteve njenog posla

Od prelepe Irine Šajk niste mogli da čujete ni reč o njenoj vezi sa jednim od najboljih fudbalera današnjice Kristijanom Ronaldom. Svakakve priče su se pojavljivale, pogotovo da Ronaldo vara rusku manekenku sa raznim devojkama, ali njih dvoje su i dalje u jakoj vezi.

U razgovoru za "Vog", manekenka je napravila izuzetak i progovorila o vezi sa Portuglacem.

- Uživam u našoj vezi. On mi je savršen oslonac i uvek je uz mene i čini me srećnom. On razume savršeno moj posao, što je vrlo važno za mene. Ja volim svoju profesiju i putovanja, tako da mi treba partner koji sve to razume - rekla je seksepilna Ruskinja, i dodala da jednog dana želi da ima porodicu.

- Kao i svaka žena, i ja želim da imam decu, porodicu… Ipak, neke stvari se ne mogu planirati. Mora da prođe vreme i nikad ne znate kada će doći taj trenutak - zaključila je Irina Šajk.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA