Sarajevo se treslo od slavlja bosanskih navijača! (VIDEO)

 
  • 4

Posle istorijskog plasmana na Svetsko prvenstvo u Brazilu, usledila velika fešta u glavnom gradu BiH

Fudbaleri reprezentacije Bosne i Hercegovine nešto iza jedan sat iza ponoći stigli su u Sarajevo iz Kaunasa, gde su pobedom nad Litvanijom (1:0) golom Vedada Ibiševića izborili istorijski plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine.

Bosna i Hercegovina je jedina reprezentacija nastala raspadom Jugoslavije koja je u ovom ciklusu izborila plasman na Mondijal, a tu šansu još imaju i Hrvati koje očekuju mečevi baraža.

Heroje iz Kaunasa u Sarajevu su dočekale desetine hiljada ljudi. Igrači su dovezeni sa aerodroma u otvorenom autobusu, a glavna fešta održana je u centru grada, gde se sakupilo oko 50.000 navijača, po procenama tamošnjih medija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jojo

    16. oktobar 2013 | 13:38

    Bravo komsije i srecno

  • Ema

    16. oktobar 2013 | 14:49

    Jedi g. Pusti vise mržnju i politiku ,, trebalo je dogurati do Brazila uglavnom su otisli u Brazil pa makar odma i ispali oni su odradili svoje . Mnogi su zadovoljni sa tim dasmo bogdo svi otišli iz naše bivše SFRJ

  • Draža Mihajlović

    16. oktobar 2013 | 17:23

    Netreba biti zlurad , uradili su ono što ovi naši baksuzi nisu. I zato kao i svima što su se kvalifikovali , čestitke. Žao mi je što Crna Gora nije otišla da imamo za koga da navijamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA