MIHAJLOVIĆ: Ko god bude selektor imaće dobar tim!

 
  • 14

Selektor reprezentacije Srbije istakao da je treće mesto realno stanje i ponovio da je njegova sudbina vezana za ostanak prvog čoveka Saveza

Velika pobeda za kraj! Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je ekipu Makedonije u Jagodini rezultatom 5:1 i na najbolji način završila kvalifikacioni ciklus za SP u Brazilu na koje se, nažalost, nismo plasirali.

Ostaje veliki žal za plasmanom na Mundijal s obzirom na to da su ''orlovi'' u poslednjih nekoliko utakmica popravili utisak sa početka kvalifikacija.

- Mogu da budem zadovoljan igrom. Zadnjih četiri pet meseci ekipa igra sve bolje i bolje i sazreva. Da danas počinju kvalifikacije sigurno bi bilo bolje. Treba još mnogo da se radi, ali smo na pravom putu. Radimo na pobedničkom mentalitetu i to će se u budućnosti isplatiti - rekao je selektor Mihajlović neposredno posle meča i dodao:

- Ovo treće mesto je realno stanje jer ispred se nalaze selekcije Belgije i Hrvatske. Jedinu utakmicu koju smo odigrali ispod nivoa je ona protiv Makedonije u Skoplju. Ipak na dobrom smo putu za sledeće kvalifikacije. Ne znam ko će biti selektor, ali svakako će imati dobar tim.

Mihajlović se još jednom osvrnuo i na eventualnu budućnost na klupi ''orlova'' koja umnogome zavisi od ostanka Tomislava Karadžića.

- Samo ako Karadžić ostane ja ću razgovarati o nastavku saradnje. U bilo kom slučaju odlazim jer ne želim da razgovaram ako Karadžić ode. Ako ostane, razgovaraću pa ćemo videti da li ćemo se dogovorititi - istakao je selektor koji je pohvalio atmosferu u Jagodini:

- Ovde u Jagodini imamo sve uslove za igru i ako ostanem selektor češće ćemo dolaziti. Hvala građanima Jagodine, a posebno Draganu Markoviću Palmi, koji nam je omogućio idealne uslove.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb-BL

    15. oktobar 2013 | 23:19

    Dosad nisi mnogo uradio, mozda imas sansu da to popravis, ali, ako je uslov Tole mozes da ides. Nas svi uslovljavaju necim pa i ti pocinjes. Adios!

  • Scooby-Doo

    15. oktobar 2013 | 23:35

    Svaka cast za dobar posao. Ne idemo sada ali sredio nas je za sledecih 5 svjtskih prvenstava. A za vas sve ovde koji ne znate igrati fudbala tisina jer nemate pojma sta covjek radi za nas. Reprezentacija se ne gradi preko noci.

  • Sloba

    15. oktobar 2013 | 23:43

    Pa da nisi prodavao igrace,mijajilovic,tomic,scepovic,radovanovic,i jos puno njih,zbog kojih basta,tadic,matic nisu igrali od pocetka,i nisi ih uigravao,a ne prodavao za ramadanija i toleta otisli bi u brazil al sto posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA