Partizan goleadom čestitao rođendan Bačkoj Topoli!

U poslednjoj proveri pred nastavak Jelen Super lige i gostovanje u Jagodini, crno-beli su slavili sa 4:1 u meču na kojem je obeležena stogodišnjica kluba iz Bačke Topole

  • 1

Fudbalski klub Bačka Topola proslavio je stogodišnjicu od osnivanja, a veliki jubilej obeležen je utakmicom između slavljeničke ekipe i fudbalera Partizana koji je završen pobedom srpskog šampiona sa 4:1.

Utakmica je krenula poprilično iznenađujuće, jer je slavljenički tim već u 4. minutu poveo golom Kekezoveća, ali su crno-beli već do poluvremena preokrenuli rezultat pogodcima Ninkovića i Luke. U nastavku su se u strelce upisali i Filip Malbašić i Đemba Đemba pa je meč u kojem je trener Vuk Rašović imao priliku da isproba neke snage kojima je ukazao manje prilika uspešno završena.

Crno-beli su tokom reprezentativne pauze žestokotrenirali u Teleoptiku, a već protiv Jagodine u 9. kolu Jelen Super lige videće se koliko su se dobro spremili za nastavak šampionata.

U utakmici koja je odrigrana pre ove, pioniri crno-beli pobedili su domaći tim sa 7:0, a sve golove postigli su Kokir i Nović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA