Stanković se od fudbala oprašta na "Marakani"?

 
  • 1

- Postoji ideja da se na proleće napravi prava oproštajna utakmica, ali i ovo u petak je oproštaj. Dosta je bilo - rekao je srpski fudbaler

Jedan od najboljih srpskih fudbalera koji se u petak oprašta od nacionalnog dresa Dejan Stanković najavio je da će se u slučaju organizovanja oproštajne utakmice od fudbala to desiti na "Marakani".

- Bilo mi je teže na debiju za reprezentaciju protiv Južne Koreje, ali uspeo sam da se upišem u strelce, zahvaljujući selektoru (Mihajloviću). Voleo bih da sam se od reprezentacije oprostio na "Marakani", ali ovaj termin je ranije utvrđen. Ipak, opraštam se od dresa Srbije u Srbiji i to je najvažnije - rekao je Stanković pred meč s Japanom, a prenosi "B92".

- Ako jednog dana budem pravio oproštaj od fudbala, to će biti na "Marakani". Postoji ideja da se na proleće napravi prava oproštajna utakmica, ali i ovo u petak je oproštaj. Dosta je bilo - dodao je Stanković, koji će u petak odigrati 103. meč za državni tim i postati rekorder.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera kaže da ne beži od odgovornosti i da bi želeo da pomogne reprezentaciji.

- Funkcija direktora reprezentacije najviše mi se sviđa. Bio bih pored selektora i bio bih spona između njega i igrača. Ipak, od plana do realizacije dug je put - rekao je Dejan Stanković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/B92)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A sta cemo posle

    10. oktobar 2013 | 16:20

    Gde je sledeci oprostaj posle Marakane.Moze turneja oprostajna.Laku noc,ajde vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA