Miha preoteo Nastasića mladoj reprezentaciji!

 
  • 4

Selektor A tima pozvao defanzivca Mančester sitija za prijateljski meč sa Japanom i nevažan kvalifikacioni protiv Makedonije, što bi "orliće" moglo da košta plasmana na EP

Jedan od najboljih srpskih defanzivaca Matija Nastasić, fudbaler Mančester sitija, prekomandovan je iz selekcije do 21 godine u A tim, iako je sa mladom reprezentacijom već doputovao na Kipar, gde je trebalo da nastupi u kvalifikacijama za EP protiv domaćina.

- Nastasić je doputovao sa nama na Kipar, ali mora da se vrati u Srbiju - rekao je Radovan Ćurčić, selektor reprezentacije do 21 godine, a preneo je "Sportski žurnal".

Pošto Ćurčić nije imao vremena nikog da pozove naknadno, moraće da improvizuje. Umesto Nastasića, pored kapitena Uroša Ćosića, zaigraće verovatno Uroš Spajić, dok je u konkurenciji i Uroš Vitas.

Čudna odluka selektora seniorske ekipe Siniše Mihajlovića, koji je prethodnih dana izjavljivao da su mečevi "orlića" u ovom trenutku važniji od A tima, koji je izgubio sve šanse da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Brazilu, za razliku od mladih koji su svoj pohod tek počeli. Ako je imao manjak defanzivaca, mogao je da pozove i nekog drugog, a ne baš Nastasića koji je tri dana trenirao s mladom reprezentacijom.

Ipak, to nije novo u praksi Mihajlovića, koji je prošle godine onemogućio Aleksandra Jankovića da izvede najbolji tim u baražu protiv Engleske, zbog čega je možda i propušten plasman na EP. Mihajlović je pozvao Nenada Krstičića uoči baraža, a onda ga nije ni uvodio u mečevima koje smo izgubili protiv Belgije i Makedonije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    10. oktobar 2013 | 11:08

    Budala.

  • srdjo

    10. oktobar 2013 | 12:31

    Izgubio kompas skroz.Pa zar nije jadno da decko ode na put pa ga on sada cima nazad, kao da su tri kilometra u pitanju.Prvenstveno nije ljudski

  • Gaja

    10. oktobar 2013 | 17:41

    Meni se cini da miha jos nije oprostio drulovicu onu pobjedu mlade reprezentacije u finalu protiv francuza, pa se sad plasi da bi i ovi momci mogli to isto da urade i zato hoce da ih oslabi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA