TALISMAN MADRIDA! Kada Ronaldo daje gol, Real ne gubi mečeve!

 
  • 0

Portugalski napadač postizao golove na 90 mečeva u Primeri uz 84 pobede Reala i samo šest nerešenih rezultata

Kada Kristijano Ronaldo igra, Real iz Madrida može lakše da diše! Razlog je jednostava− kada god je Portugalac postizao pogodak, Real nije gubio mečeve. I to traje već petu sezonu, tačnije od 29. avgusta 2009. godine, kada je postigao pogodak protiv Deportiva.

U 90 mečeva u Primeri, na kojima je Kristijano postizao golove, Real ima skor od 84 pobede i šest remija, dva puta protiv Barselone i Viljareala i jednom protiv Espanjola i Saragose.

Otkako je došao u Real, Ronaldo je vezao 31 pobedu na mečevima gde je tresao mreže rivala. Međutim, njegov tadašnji niz prekinut je protiv Barse na ''El Klasiku'', koji je odigran 16. aprila 2011. godine.

Ipak, za razliku od Primere, Ronaldov niz nije tako uspešan u drugim takmičenjima. Poslednji put kada je pogađao, a Real izgubio dogodilo se u finalu Kupa sredinom maja, gde je gradski rival Atletiko odneo pobedu od 2:1 golovima Dijega Košte i Mirande.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA