MISTERIJA: Hoće li Miha za manje para i dalje biti selektor?

Sudbina na klupi reprezentacije Srbije direktno je vezana za Tomislava Karadžića, a ne tri ponude koje Miha ima. Istina, on bi pristao na smanjenje plate, ali veće bonuse ukoliko obezbedi plasman na EVRO 2016

  • 3

Poslednje kolo kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvesnto u Brazilu igra se za nekoliko dana, a Srbija, koja će Mondijal gledati iz fotelja, u Jagodini čeka Makedoniju.

Više od same utakmice ljubitelje fudbala u našoj zemlji interesuje budućnost selektora - Siniše Mihajlovića. Hoće li otići ili ostati. Hoće li priznati da je on kriv za nesupeh ili hoće će li nam konačno objasniti zašto se inatio i "proveravao" mnogobrojne igrače.

Kako Sport piše njegova sudbina na klupi reprezentacije direktno je vezana za Tomislava Karadžića, a ne tri ponude koje ima. Istina, Mihajlović bi pristao na smanjenje plate, ali veće bonuse ukoliko obezbedi plasman na EVRO 2016. godine pošto smatra da bi bilo šteta da ne završi posao koji je počeo.

Mihina želja da ostane se dovodi u pitanje, ali je krucijalna stvar odlazak ili ostanak predsednika FSS. Karadžić je pod pritiskom, a i sam je najavio povlačenje u januaru. Sve u svemu, polarizacija i u FSS, ali i van njega je velika i videćemo šta će se dešavati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Kure

    6. oktobar 2013 | 11:11

    Kakav je trener pa on bi trebalo da volontira

  • Draža Mihajlović

    6. oktobar 2013 | 15:04

    Kakva misterija? Kakva manja plata? Kakav Karadžić? Kakav Mihajlović? Sretan im put , da im vidimo leđa , neka idu negde nekog drugog da zezaju. Dosta ovih budalaština , čovek je antitalenat za trenerski poziv.

  • sasa

    6. oktobar 2013 | 11:12

    Nedirajte mihu to što je započeo neka završi nemože se stvoriti ekipa za 6 mjeseci ali u sledećim kvalifikacijama trebalo bi da grmi i srpska zastava da se viori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA