PRIMERA: Real se ponovo izvukao, ubedljiva Barsa!

 
  • 0

Madriđani su sa dva gola u zaostavnom vremenu uspeli da prekorenu rezultat i sa 3:2 slave protiv Levantea u 8. kolu španskog prvenstva

Sreća prati hrabre! Fudbaleri Real Madrida pobedili su Levante u neverovatnoj završnici! Iako su gubili do 90. minuta, Madriđani su ostvarili pobedu 3:2!

Malo je falilo da "kraljevići" posle poraza od gradskog rivala Atletika u prethodnom kolu naprave još jedan kiks u nizu. Sa dva gola u zaustavnom vremenu, Marate i Krisijana Ronalda Madriđani su ostvarili važnu pobedu i zadržali priključak za vodećom Barselonom.

I Barselona je imala problema na meču protiv Valjadolida, ali je na kraju došla do ubedljivog trijumfa od 4:1. Na stadionu Nou Kamp gosti su poveli već u 10.minutu preko Gerera, a do odmora su Katalonci uspeli da izjednače pogodkom Aleksisa Sančeza.

Barselona je u drugom delu uspela da slomi otpor rivala i drugim golom Čileanca, ali i pogodcima Ćavija i Nejmara ubedljivo slavi.

Brazilac je postigao pri gol u Primeri u meču na kojem je trener Katalonaca  postavio novi rekord u Primeri sa osam pobeda na startu šampionata!

U ostalim mečevima 8. kola španskog prvenstva Elče je kao domaćin savladao Espanjol sa 2:1, a dvostruki strelac bio je Koro.

Fudbaleri Real Sosijedada ne uspevaju da ponove igre od prethode sezone, pa su posle poraza u Ligi šampiona pognutih glava otišli i sa utakmice protiv Rajo Valjekana. Jedini strelac bio je Džonatan Vijera, što je njegov prvi gol ove sezone.

Primera 8. kolo:

Subota:

Elče – Espanjol 2:1

(Koro 40, 74 – Bifuma 65)

Rajo Valjekano – Real Sosijedad 1:0

(Džonatan Vijera 89 penal)

Levante – Real Madrid 1:1

(Dijavara 57, El Žar 86 – Ramos 61, Morata 90, Ronaldo 94)

Barselona – Valjadolid 4:1

(Sančez 14, 64, Ćavi 52, Nejmar 70 - Guera 10)

Nedelja:

Atletiko Madrid – Selta Vigo

Sevilja – Almerija,

Hetafe – Betis

Atletik Bilbao – Valensija.

Petak:

Malaga – Osasuna 0:1

(Rijera 23)

Viljareal – Granada 3:0

(Bruno 30, Dos Santos 49, Pina 82)

Tabela: Barselona i Atletiko Madrid po 21 bod, Real Madrid 19, Viljareal 17, Atletik Bilbao i Valensija po 12, Espanjol 11, Hetafe i Levante po 10, itd.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA