Masters Šangaj: Nole na Federera već u četvrtfinalu!

 
  • 0

Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom bi mogao da igra protiv kolege iz reprezentacije Janka Tipsarevića, koji se sastaje sa Marselom Granoljersom iz Španije

Odmah posle turnira u Pekingu, počinje masters turnir u Šangaju, a najbolji srpski teniser Novak Đoković već u četvrtfinalu turnira, koji počinje u nedelju, mogao bi da se sastane sa Rodžerom Federerom.

Đoković je slobodan u prvom kolu, ali u drugom bi moglo da dođe do srpskog duela, pošto će mu protivnik biti pobednik susreta između Janka Tipsarevića i Marsela Granoljersa iz Španije.

Bolji iz duela dvojice srpskih tenisera potom bi mogao da se sastane sa Špancem Tomijem Robredom, a potom u četvrtfinalu sa Federerom. Potencijalni protivnici u toj rundi su i Francuz Rišar Gaske i Lejton Hjuit iz Australije.

U istoj polovini kao Đoković i Tipsarević su Španac David Ferer i Žo-Vilfred Conga iz Francuske i to su mu potencijalni protivnici u polufinalu. U drugoj polovini su Španac Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka iz Švajcarske, Čeh Tomaš Berdih i Huan Martin del Potro iz Argentine.

Masters u Šangaju počinje u nedelju i traje do 13. oktobra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegrraf.rs/B92.net/sport)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA