Ibrahimović ne dolazi da vidi dečaka, poslao mu je dres s potpisom!

 
  • 19

Tužna priča o teško bolesnom dečaku potresla je fudbalera Pari Sen Žermena koji, prema poslednjim informacijama iz Pariza, neće posetiti Hajrudina

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović posle pobede nad Benfikom u drugom kolu Lige šampiona saznao je za tužnu sudbinu osmogodišnjeg dečaka iz Bosne Hajrudina Kenjaša.

Poslednja želja teško bolesnog dečaka je da vidi napadača "svetaca", ali prema najnovijim informacijama iz Pariza, to se neće desiti.

- Evo, upravo sam bio sa Zlatanom koji je rekao da, nažalost, neće moći doći. Zlaja je malom dao potpisan dres, ali neće moći doći do Hajrudina, nemoguće je. Mora posetiti i drugu decu. Biće mu teško - rekao je menadžer službenog fan šopa Vladimir Knežević za Sport.ba, koji javlja da i dalje postoji šansa da Ibrahimović primi malog Hajrudina u Francuskoj.

Švedski napadač, koji je bio dvostruki strelac protiv Benfike, svojevremeno je istakao da bi možda mogao doći da poseti Hajrudina.

- Jako tužna priča - rekao je Ibrahimović, i dodao:

- Ja želim da je svako srećan, jer sam tada i ja srećan. Videćemo šta ćemo učiniti za maleckog.

Humanitarka Tea Rekić, koja je na svom Fejsbuk profilu pokrenula akciju za ispunjenje želje malog Hajrudina, prenela je Ibrahimovićeve pozdrave iz Pariza bolesnom dečaku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    3. oktobar 2013 | 17:40

    "Ibrahimović ne dolazi da vidi dečaka, poslao mu je dres sa potpisom!" I zašto je on sada : car ,majstor,najbolji covek itd ?

  • Kometar

    3. oktobar 2013 | 18:11

    Alooo sabani prvo procitajte tekst pa komentarisite, ibrahimovic ne dolazi u bosnu ( Srbiju ) a obecao je da ce doci. Ne vidim zasto je on car kralj prvak u skoku u dalj kada je zovla. Jb ga dres decko je hteo da ga upozna nesecam se da je trazio dres.

  • србија!!!!

    3. oktobar 2013 | 11:19

    Ibra je car!!! Ne zbog ovog nego coveka boli briga sta ko misli o njemu, radi ono sto misli da je ispravno i to je dobro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA