Ibrahimović će ispuniti poslednju želju bolesnom dečaku!

 
  • 6

- Sinoć smo dugo, kasno u noć, igrali lopte. Zbog vaše pažnje i ljubavi koju ste nam posvećivali ove naše godine borbe, ja ću vas obaveštavati kakvo bude stanje... - na Fejsbuku napisala je majka mališana

Samo što je mali Hajrudin poželeo svoju poslednju želju, menadžeri napadača Pari Sen Žermena su se oglasili i rekli da će mu Ibrahimović ostvariti san.

Kako prenosi portal Klix.ba, sestra bolesnog osmogodišnjaka Mejrema rekla je da je Ibrahimović čuo za želju mališana i da će posle utakmice PSŽ-a sa Benfikom saopštiti kada će i kako ostvariti sada već zacrtani cilj.

Mejrema je rekla da su oni planirali putovanje kako bi mali Hajrudin video jednog od najboljih špiceva na svetu, ali da sada postoji mogućnost da on dođe u Sarajevo.

Majka teško obolelog dečaka postavila je status na Fejsbuku gde iskazuje da se svi zajedno dobro drže i zahvaljuje na velikoj podršci.

- Sinoć smo dugo, kasno u noć, igrali lopte. Zbog vaše pažnje i ljubavi koju ste nam posvećivali ove naše godine borbe, ja ću vas obaveštavati kakvo bude stanje. Nemojte brinuti za nas, ma kolika bol bila, ma kolika tuga bila, ja sam duboko svesna da je ovo Alahova odredba, jer samo on zna kome, šta i zašto daje kakvo iskušenje - napisala je Amela Kamenjaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    2. oktobar 2013 | 19:59

    Koja tuga....kako je nekom malo potrebno da bude srećan...neka mu ispune san....njima to nije teško,nekome znači sve!

  • Edis Pazarac

    2. oktobar 2013 | 20:49

    Svaka čast Ibrahimoviću,ljudurina si!!!

  • Jaaaa

    2. oktobar 2013 | 20:13

    Steta sto ne moze vise da mu pomogne :( svaka cast majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA