Poslednja želja mališana je da vidi Ibrahimovića!

 
  • 4

Poslednja želja osmogodišnjeg dečaka, kome su lekari prognozirali da ima još mesec dana života je da vidi najboljeg fudbalera Švedske

Teško bolesni osmogodišnji dečak iz Bosne, koji se već šest godina leči od leukemije, kako stoje stvari najverovatnije će izgubiti životnu bitku. Poslednja želja malog dečaka kojem su doktori prognozirali još mesec dana života je da vidi fudbalera Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića.

- Poslednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i s tom poslednjom željom me je zadužio mali Hajrudin, koji nema više puno vremena. Njegova majka Amela me je zamolila, grcajući u suzama, da preuzmem sve i pokušam da ispunim poslednju želju njenog sina Hajrudina - napisala je, između ostalog, humanitarka Tea Rakić na svom Fejsbuk profilu.

- Po prognozi lekara, mali Hajrudin nema puno vremena... najviše mesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatanom Ibrahimovićem ili kontakt njegovog menadžera, da nam pomognu - napisala je Rakićeva.

Verujemo da će ovaj apel na neki način stići i do Zlatana Ibrahimovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegra.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA