PRIMERA: Đukić slavio sa Valensijom, Bejl sa klupe gledao goleadu Reala! (VIDEO)

 
  • 0

"Slepi miševi" u poslednjih dvadesetak minuta slomili otpor Sevilje i slavili 3:1. Ronaldo sa dva gola protiv Hetafea najavio da se vraća u golgetersku formu, dok na mečevima u Vigu i Sevilji napadači nisu bili raspoloženi

Pobeda Reala protiv Hetafea i drugi uzastopni nerešen rezultat Viljareala obeležili su nedeljni program španske Primere! Madriđani su pobedom "preskočili" na tabeli upravo "žutu podmornicu", pa sada zauzimaju treću poziciju.

Publika je na prepunom Santijago Bernabeu očekivala debi najskupljeg fudbalera u istoriji fudbala Gereta Bejla, ali je Karlo Anćeloti odlučio da Velšanin sa klupe odgleda pobedu svog tima protiv Hetafea sa 4:1 (2:1).

Meč je ipak loše počeo za Madrđane jer su već od petog minuta bili u zaostatku, a mrežu Dijega Lopeza zatresao je Lafita. Prvim golom u sezoni izjednačio je i Pepe čime je ispunio kvotu golova koju je postizao i u prethodne četiri sezone u Primeri.

Golove za "kraljevski"klub postigli su Isko i Kristijano Ronaldo, koji je posle nešto slabijeg golgeterskog učinka na početku sezone drugu utakmicu za redom zatresao protivničku mrežu čime je najavio da se vraća u formu,

Viljareal je posle tri pobede na početku šampionata zabeležio i drugi vezani poraz. Na gostovanju u Vigu odigrali su bez golova sa Seltom, a isti rezulta bio je i u duelu između Sevilje i Granade.

U poslednjem meču nedeljnog programa, Valensija koju trenira srpski stručnjak Miroslav Đukić, savladala je Sevilju 3:1. Dvostruki strelac bio je Jonas, koji je prvo doveo svoj tim u vođstvo u 33. minutu, da bi posle izjednačenja Gameira u 52, u završnici utakmice još jednom savladao golmana gostiju u 73. minutu.

Pobedu je osigurao Ruiz, a time i Đukićev ostanak na klupi, još neko vreme.

PRIMERA – 5. kolo

Betis – Granada 0:0

Selta – Viljareal 0:0

Real Madrid – Hetafe 3:1

(Pepe 19, Ronaldo 33 penal, 90, Isko 59)

Valensija – Sevilja 3:1

(Jonas 33, 73, Ruiz 82 - Gameiro 52)

Petak:

Osasuna – Elče 2:1

Subota:

Real Sosijedad – Malaga 0:0

Almerija – Levante 2:2

Rajo Valjekano – Barselona 0:4

Valjadolid – Atletiko Madrid 0:2

Ponedeljak:

Espanjol – Atletik Bilbao (22:00)

TABELA: Barselona 15, Atletiko Madrid 15, , Real Madrid 13, Viljareal 11….Valensija 3, Sevilja 2.

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA