LALATOVIĆ: Titula treba da bude u Ljutice Bogdana!

 
  • 15

Nekadašnji igrač Crvene zvezde a danas trener Voždovca odigrali bio je zadovoljan partijom svojih igrača, ali otvoreno govori gde bi voleo da završi titula

Nekada je igrao za Crvenu zvezdu, a danas joj je kao trener Voždovca naneo težak udarac. Nenad Lalatović odstranio je navijačke emocije i bio je prezadovoljan partijom koju su njegovi igrači pružili u pobedi nad crveno-belima.

- Presrećan sam zbog pobede nad Zvezdom. Čestitam svojim igračima, opravdali su očekivanja. Međutim, i Zvezda da je pobedila, ne bi bilo nezasluženo - rekao je Lalatović, koji je onda pusto emocije da govore:

- Ja im od srca želim da na kraju osvoje titulu, jer titula treba da stanuje u ulici Ljutice Bogdana 1a. To im od srca želim jer to i zaslužuju. Imaju najbolji sastav u ligi, najbolju upravu i najbolje navijače. Ali onog trenutka kada izađu na teren, moraju da shvate čiji grb na grudima nose.

Da li Lalatović sebe vidi kao novog trenera Zvezde?

- Svakom bivšem igraču Zvezde je želja da se ponovo vrati u klub. Crveno-beli za sada imaju trenera, a ja sam još mlad trener i trener u usponu. Naravno da mi je želja da jednog dana vodim Zvezdu, jer sam vaspitan i treniram u Zvezdinom duhu. Emocija tokom ovog meča nije bilo, ali već posle ovog susreta, moje emocije prema Zvezdi se vraćaju - iskren je Nenad Lalatović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M.M/B.M)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    22. septembar 2013 | 17:52

    Ha ha ne lupetaj,sto bi trebalo zvezda da bude sampion,gde to pise,mozda u Ustavu.Po cemu to zvezda ima najbolje igrace,da su najbolji bili bi prvi

  • Pedja-PFC

    22. septembar 2013 | 17:38

    Brate,pa sa vama se i ovaj nepismeni sprda!

  • Urke

    22. septembar 2013 | 18:08

    Sto se slihtah,...ala vas zveda sve redom.koja titula,mesto im je u beton ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA