Zašto Flojda Mejvedera zovu "Money"? (FOTO)

 
  • 2

Jedan od najboljih boksera današnjice, pasionirani ljubitelj klađenja, uzeo je 200.000 dolara na poslednjem uplaćenom tiketu

Pošto je pobedom u poslednjoj borbi Flojd Mejveder inkasirao više od 45 miliona dolara, kao pasioniranom ljubitelju klađenja, nije mu bilo teško da na tiket stavi 220.000! Ne samo da stavi, već i da pogodi.

Naime, čovek koji je uzeo milione kladeći se na pobedu Majamija u poslednjoj, sedmoj utakmici finala Istoka, protiv Indijane, sada je igrao da će "ragbisti" Teksas A&M univerziteta, na poluvremenu, voditi protiv tima SMU univerziteta. I nije igrao bez hendikepa, već sa, a granica je bila 17,5 poena.

Manje od sat vremena kasnije sa blagajne je uzeo 420.000 dolara. U džepu mu čisto ostaje 200.000 zelenih novčanica. Uz sve to, pohvalio se na tiketom na Tviter profilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paja

    22. septembar 2013 | 17:48

    bice on Flojd "broke" Mejveder sa ovim mozgom i sklonostima ..

  • gogo

    22. septembar 2013 | 19:07

    Kladim se da ima mnogo mnogo promašenih listića, pa se onda folira kad nešto pogodi.!! Razlika između njega i ostalih zaluđenih kladioničara je samo ulog na tiketu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA