GOGIĆ O ZVEZDI: Vratio sam se u najveći klub na ovim prostorima!

 
  • 4

Zvezdin spasilac iz Uba Goran Gogić smatra da je Voždovac nezgodan protivnik, ali da "crveno-beli" idu na Vračar po ceo plen

Prošao je sve mlađe kategorije Crvene Zvezde Goran Gogić, no sticaj okolnosti ga je odveo na neku drugu stranu, na leto je stigao iz Jagodine zajednom sa mladom golmanskom nadom Rajkovićem i, kako je sam rekao, po drugi put je ostvario veliki san.

Ove sezone debitovao je kraje susreta protiv Radničkog u Kragujevcu, a na prijateljskoj utakmici protiv Jedinstva iz Uba dobio veću minutažu i izjednačujućim golom spasao "crveno-bele" druge velike sramote u nizu. Sada sa pravom očekuje veću minutažu.

- Vratio sam se u najveći klub na ovim prostorima, saigrači su me odlično prihvatili i još uvek sam pod utiscima zbog povratka. Jedino što za sada ne ide po planu su rezultati, ali verujem da će vrlo brzo kvalitet koji posedujemo doći do izražaja i da će sve doći na svoje mesto - rekao je Gogić.

Strateg Zvezde Slaviša Stojanović nije mogao biti zadovoljan remijem protiv dosta slabijeg protivnika, kritikovao je sve fudbalere osim, kako je tom prilikom rekao, pojedinaca koji su zadovoljili. Među tim pojedincima svakako je bio i 27-godišnji vezista.

- Svakom fudbaleru pogodak, bez obzira na to da li se radi o prijateljskom ili zvaničnom meču, dosta znači. Sramota je što nismo pobedili ekipu iz zonske lige i šef je sa pravom bio nezadovoljan. Sigurno da očekujem u nastavku sezone bolje partije i pobede - istakao je izabranik Slaviše Stojanovića.

Posle dva sramna remija prvenstvo se za Zvezdu nastavlja nezgodnim gostovanjem ekipi Voždovca i čini se da je sada najvažnije doći do bilo kakve pobede kako bi se redovi konsolidovali i, koliko toliko, smirile strasti nezadovoljnih navijača.

- Voždovac u svojim redovima ima nekolicinu iskusnih fudbalera, koji su se dokazali i u evropskim klubovima. Međutim, očekujem pobedu i smatram da je kvalitet na našoj strani. Trudim se na svakom treningu da se nametnem stručnom štabu. O konkurenciji na mestu na kome igram ne treba trošiti reči, u takvoj zdravoj konkurnciji očekujem da još više napredujem - konstatovao je Goran Gogić.

Prvi put, Goran Gogić je debitovao za "crveno-bele" još pre deset godina. Tadašnji trener Slavoljub Muslin ukazao mu je šansu protiv Banjalučkog Borca kao još nekolicini omladinaca. U tadašnjoj Zvezdinoj goleadi, svoje mesto na spisku strelaca našao je i on.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA