MALJKOVIĆ: Igrači nisu spavali celu noć, biće teško protiv Srbije (VIDEO)

 
  • 2

- Brinem se za taj meč, jer igramo sa ozbiljnom ekipom, a znam da su igrači bili pod adrenalinom cele noći zbog emotivnog pražnjenja - kaže selektor Slovenije

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije Božidar Maljković istakao je da se plaši meča sa Srbijom u razigravanju od petog do osmog mesta na Evrobasketu, jer su njegovi igrači zbog adrenalina, probdeli noć.

Maljković je dodao da se nada da će suđenje biti izvanredno kao na meču protiv Francuske u četvrtfinalu.

- Naš je problem što igramo dosta rano utakmicu i znam da niko neće spavati do jutra, jer je i meni teško. Ulog je veliki - plasman na Svetsko prvenstvo, i biće veoma teško - rekao je Maljković.

S druge strane, bek Slovenije Nebojša Joksimović kaže da se celo prvenstvo svelo na jedan meč, a to je onaj sa Srbijom.

- Videćemo posle tog meča da li je prvenstvo bilo dobro za nas ili delimično dobro. Čeka nas borba za  plasman na Svetsko prvenstvo. Moramo da sredimo strasti, da zaboravimo poraz u četvrtfinalu - kaže Joksimović, i dodaje:

- Ekipa Srbije se manje istrošila od nas, oni su već posle prvog poluvremena znali da će izgubiti utakmicu. Odmorniji su od nas definitvno, ali moramo da skupimo snage i da odigramo najbolje što možemo - rekao je Joksimović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA