KRSTIĆ: Zaslužili smo da nam navijači dobacuju i zvižde! (VIDEO)

 
  • 7

- Nemam objašnjenje za ovu lošu igru, sve se pomalo desilo i strah i nedostatak koncentracije i sve je to uticalo da ne uđemo muški u meč kao protiv Francuske - kaže kapiten Srbije

Kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić kaže da očigledno ekipa nije bila spremna za duel sa Špancima i da je to razlog ubedljivog poraza. Krstić je istakao da mu je žao što je ekipa razočarala veliki broj navijača, dodavši da su imali puno pravo da im zvižde i dobacuju.

- Mislim da nismo bili psihički spremni za ovaj meč. Glupo je sada pričati o devet debitanata, ali možda je i to neki razlog što smo veoma loše ušli u meč sa Špancima.

Teško mi pada ovaj poraz, ko zna koji put u karijeri gubim ove utakmice. Verovatno se čovek sa godinama navikne. Moramo da skupimo snage da se vratimo i da u četvrtak odigramo bolje jer naš cilj je plasman na Svetsko prvenstvo - kaže Krstić.

- Nemam objašnjenje za ovu igru, sve se pomalo desilo i strah i nedostatak koncentracije i sve je to uticalo. Nismo ušli muški u utakmicu kao protiv Francuske.

Na pitanje kako se osećao on i ekipa kada su navijači počeli da zvižde timu i da viču "Igrate kao p...e" kapiten je smireno objasnio.

- Normalno je to, navijači su došli sa velikim očekivanjima i sve ih je pogodilo. Mi imamo izažen taj sprski ponos, možda smo i zaslužili povike. Ali imamo još da igramo da ostvarimo cilj. Samo bi da kažem da Teodosić znači za ovu ekipu kao Mark Gasol za Španiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dargutin Stojmenović)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    18. septembar 2013 | 20:31

    Idemo dalje!!! Glavu gore!

  • Boban kragujevac

    18. septembar 2013 | 21:45

    Cuti budalo ne lupetaj. Sve pohvale kapitenu...

  • pera

    18. septembar 2013 | 21:58

    Napred kapitenu, ova deca će naduvanim ciganima vraćati sledećih deset godina. Gotovo je to njihovo previše je tu dekica. Pući će vrlo brzo a ovo je škola i još nešto moramo stvoriti dva centra koja će moći da zamene kapitena i Katića. Duda je veliki genije ali dragi moji košarkaši nekad je Sale Djordjević igrao sa jednom nogom za reprezentaciju. to danas čini samo Nole. Razmislite svi a Miloš Teodosić bi ovde iznivelisao igru. Igrali smo bez pravog pleja i to je posledica svega ovoga. Glavu gore igraju se još dve utakmice. Pokazali ste Srbiji da ima talenta mi ništa nismo nameštali vratiće to bog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA