KARADŽIĆ: Mogao je Matić, moći će i Ljajić!

Prvi čovek FSS ubeđen je da će se mladi napadač Rome ponovo naći u nacionalnom timu uprkos nesporazumu sa Sinišom Mihajlovićem

  • 11

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije krio zadovoljstvo posle pobede nacionalnog tima u Velsu sa rezultatom 3:0 i istakao je da su upravo meč u Kardifu, kao i onaj protiv Hrvartke, glavni pokazatelji napretka.

- Napredujemo, sve smo bolji, a nismo bili ni kompletni. Nije nam se dalo u kvalifikacijama. Bilo je grešaka, ali i manjka sreće, međutim, imamo perspektivan tim. Zašto Ljajić ne bi mogao da bude kao Matić pa da zaigra? Preokrenuli smo Matića, možemo i Adema - smatra Karadžić.

Međutim, postavlja se pitanje saradnje selektora Mihajlovića, koji je čvrst pri svom stavu sa mladim fudbalerom Rome. Naravno, ukoliko Miha ostane na kormilu reprezentacije.

- I Siniša je istrpeo mnogo niskih udaraca, ne znam ni kako će razmišljati. Ako bude dobio klupsku ponudu, normalnije će biti da ode. Mene drugo muči. Kao predsednik, biram selektora i odgovaram zbog toga - rekao je Karadžić, i dodao:

- Ali pre izbora svi su bili za Mihajlovića, pa mi je krivo što su nepošteni i ne kažu: 'Da, bili smo za Mihu, a sada zbog toga i toga jesmo ili nismo za njega'. Čak i neki ljudi iz Stručnog odbora pričaju sad druge priče, pa ću morati da vidim o čemu se radi.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    12. septembar 2013 | 10:23

    Onaj kome je ispod casti da peva himnu i ne treba da bude deo reprezentacije! Nek igra za Albaniju ako mu je bliza srcu, ali za Srbiju ne treba jer se ne oseca gradjaninom ove zemlje

  • НЦЗ

    12. septembar 2013 | 09:19

    gubi se bre vise i ti i tvoj mihajlovic koji ti se uvuko u b...u.GUBITE SE

  • Pedja-PFC

    12. septembar 2013 | 10:21

    Podrska Mihajlovicu i ovoj sada odlicnoj ekipi!Mi bolje id ovoga nemamo!Ne lozite se da smo Brazil jer to nikad nismo ni bili!Ljajic neka se izvini pa mize da se vrati,u suprotnom,Kasimpasa "place" za njim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA