Anđušić: Uz našu prepoznatljivu igru možemo do četvrtfinala (VIDEO)

 
  • 1

Bek Srbije smatra da dueli s Belgijom i Ukrajinom neće biti laki, bez obzira na njihovu reputaciju, ali da "orlovi" mogu da pobede

Bek košarkaške reprezentacije Srbije Danilo Anđušić veruje da naš tim može do četvrtfinala Evrobasketa ako prikaže igru koja ih je krasila na mečevima tokom priprema i u nekim utakmicama u prvom delu takmičenja.

Anđušić upozorava da rivali poput Belgije i Ukrajine nemaju zvučno ime i tradiciju, ali da sigurno imaju kvalitetan tim čim su se plasirali među 16 najboljih.

- Na meču protiv Crne Gore su neki igrači dobili više minutaže i to će sigurno značiti dosta na samopouzdanju, jer će nam u drugoj fazi biti potrebno dosta raspoloženih igrača - kaže Anđušić, i dodaje:

- Dobra stvar je što imamo maksimalna četiri poena. Neće biti lako iako to nisu zvučna imena - Ukrajina i Belgija, ali igraju dobro čim su se plasirali u drugu fazu. Ali ako budemo igrali našu prepoznatljivu igru, možemo da ostvarimo trijumfe i da se plasiramo u četvrtfinale - kaže Anđušić.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

 

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA