Duda ljut na organizaciju: Bruka je da ne znamo kada nam je trening! (VIDEO)

 
  • 0

- Ne možemo da organizujemo trening, jer ne znamo kada će biti. Dobili smo na papiru sve, ali su nam iz FIBA rekli da može i da se promeni - selektor Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković prilično je ljut na organizatore Evrobasketa, jer su našoj ekipi dali treninge u dvorani u kojoj se ne igra druga faza.

Ivković je istakao da je neverovatno da se tremini treninga menaju i da će im FIBA tek u pola dva posle ponoći javiti kad imaju trening.

- Potpuno je nelogično da ekipe koje igraju već u sredu svoje utakmice treniraju u dvorani u Ježicama, a da ekipe koje igraju u četvrtak treniraju u dvorani "Stožice" gde se inače igra druga faze -kaže Ivković i dodaje:

-Ovo je bruka za organizatora. Takođe, mi ne možemo da organizujemo trening, jer ne znamo kada će biti. Dobili smo na papiru sve, ali su nam iz FIBA rekli da može i da se promeni. Rekli su nam da će nam javiti oko pola dva posle ponoći. - rekao je Ivković novinarima.

IGRALI SMO BEZ NAJBOLJEG IGRAČA PRVENSTVA

Nakon toga selektor Ivković se osvrnuo i na meč sa Crnom Gorom istakavši da smo igrali dobro 30 minuta.

- Igrali smo bez našeg najagresivnijeg igrača u bekovskoj liniji Markovića i bez, sigurno najboljeg igrača Evrobasketa, Krstića koje smo želeli da odmorimo.

- Kontorlisali smo igru malo više od 30 minuta, a onda smo zbog slabo organizovanog napada dozvolili protivniku da lakim poenima reši utakmicu.

- Jedino što me boli je što smo timu, kome nije praksa da igra kontranapad, dozvolili da nas baš tako nadigra - rekao je Ivković.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA