UDOVIČIĆ: Srbija će pomoći Nataši i njenoj porodici!

 
  • 0

Novi ministar sporta i omladine istakao da će uraditi sve što može kako bi pomogao nedavno nastradaloj srpskoj košarkašici kojoj je amputiran deo noge

Ministar sporta i omladine u vladi Srbije Vanja Udovičić izjavio je da će država učiniti sve kako bi pomogla košarkašici Nataši Kovačević, koja je u subotu teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj.

- Ovo je velika tragedija, pre svega za Natašu, kojoj je amputirana noga, ali i za njenu porodicu. Pred njom je sada težak period oporavka, ali nadam se da će uspeti da se izbori i oporavi. Uradićemo sve što možemo da pomognemo njoj i njenoj porodici da pravaziđu ovu veliku tragediju. To je najmanje što možemo i moramo da uradimo - rekao je Udovičić Tanjugu.

Novi ministar je otputovao u Ðer kako bi obišao Kovačevićevu, koja je operisana i njeno zdravstveno stanje trenutno je stabilno.

- Predstavnici ministarstva sporta, spoljnih poslova i Košarkaškog saveza Srbije uključceni su i zajedno rade na svemu - dodao je Udovičić.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je ekipa Đera putovala u Šopron na pripremnu utakmicu jer je vozač autobusa skrenuo sa puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku.

Tom prilikom preminuli su tim menadžer Peter Tapodi i trener Fuzi Akoš, dok su lekari Kovačevićovoj morali da amputiraju deo leve noge.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA