FINIŠ PRELAZNOG ROKA NA TELEGRAFU: Siti hoće Kasiljasa, Šalke Adebajora, Rnić u Austriji! (VIDEO)

 
  • 2

Naredni sati doneće bombastične prelaske fudbalera i (ne)očekvano potpisane ugovore s obzirom da se letnji prelazni rok završava u pojedinim delovima Evrope

Letnji prelazni rok u pojedinim delovima Evrope se završava večeras u ponoć, i očekuje se da će tokom celog dana prštati od informacija ko je promenio klubove u poslednjem trenutku.

U zemljama u kojima su najbolje fudbalske lige, poput Engleske, Nemačke, Španije, prelazni rok će trajati do ponedeljka, 2. septembra. Dakle, od danas će se fudbalsko tržište usijati, a na Telegrafu pratite iz minuta u minut koji su dogovori očekivano ili ne postignuti u fudbalskom svetu.

21.25 - Šalke želi Emanuela Adebajora i Totenhemu je poslao zvaničnu ponudu. Nemački klub nudi šest i po miliona evra "pevcima"  za tamnoputog napadača koji se nije proslavio na Vajt hart lejnu.

21.00  - Spartaku iz Subotice početkom sezone ne  ide baš najbolje, možda im pomogne nova akvizicija, Andrej Mrkela, sin mnogo poznatijeg Mitra Mrkele i glumice i političarke Lidije Vukićević. Andrej je dosad igrao za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Sopot, Rad i Ekisehi.

19:20 - Kako navode španski mediji Mančester Junajted će platiti 36 miliona evra za Anderu Ereru iz Atletiko Bilbaa.

18:10 - Za fudbalera Sent Etjena, Žošuu Žilvažija, Stigle su ponude Atletiko Madrida i Arsenala od po 10 miliona evra. Čeka se odgovor.

17:40 - Roma je zainteresovana za argentinskog napadača Nice Darija Cvitanića. Rimski klub je poslao ponudu od osam miliona evra i čeka se odgovor uprave francuskog tima.

16:00 - Bivši reprezentativac Srbije i defanzivac koji je ponikao u OFK Beogradu, Aleksandar Trišović, novi je igrač niškog Radničkog. Igrao je za ukrajinski Volim i Krivbas Krivi Rig, a onda i za Crvenu zvezdu, Metalist i Černomorec.

15:45 - Totenhem troši i ništa ne pita, pa je tako spreman da dovede Čičarita Ernandeza iz Mančester Junajteda, a po svemu sudeći, 20 miliona evra ne bi trebalo da bude prepreka da Meksikanac dođe na "Vajt Hart Lejn".

14:55 - Iker Kasiljas bi mogao u finišu prelaznog roka da se preseli u Mančester Siti, prenose engleski mediji. Navodno, Manuel Pelegrini će pokušati da dovede sada već drugog golmana Madriđana, jer nije zadovoljan partijama Džoa Harta. "Hart je prvi golman ekipe, ali razgovarao sam sa njim i rekao mu da mora brže da reaguje u određenim situacijama," izjavio je Pelegrini.

14:25 - Bivši fudbaler Partizana Nemanja Rnić nastavlja karijeru u austrijskom VAC-u iz Volfsberga, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Prethodnu polusezonu, 28-godišnji Rnić je proveo u ukrajinskoj Hoverli.

13:50 - Mančester Junajted je ponudio 11 miliona evra Romi za sjajnog Danijela de Rosija, ali u upravi rimskog kluba ne žele da puste vezistu. To je nekoliko puta naglasio i trener "vučice" Rudi Garsija.

13:15 - Vezista omladinske ekipe Crvene zvezde Matija Miketić potpisao je profesionalni ugovor sa Veronom, tako da su na "Marakani" ostali bez još jednog člana iz omladinskog pogona, javio je "Žurnal".

12:30 - Dosadašnji kapiten Štutgarta Serdar Taski napustio je klub i karijeru će nastaviti u Spartaku iz Moskve, potvrdio je nemački bundesligaš. Finansijski detalji nisu saopšteni, a jedino što je rečeno jeste da odlični štoper odlazi u Rusiju jer želi nove izazove u karijeri.

12:25 - Njukasl želi da zadrži Dembu Bu još jednu sezonu na pozajmici, i da ponudi oko četiri miliona evra Čelsiju. Međutim, i Vest Bromvič Albion se ubacio u trku za napadačem.

11:35 - Sevilja je saopštila da je na jednogodišnju pozajmicu u Kataniju poslala vezistu Tiberija Guarentea.

11:25 - "Dejli Miror" prenosi da će menadžer Arsenala Arsen Venger ponuditi za nemačkog vunderkinda Julijana Drakslera iz Šalkea oko 70 miliona evra.

11:00 - Aleksandar Luković ipak ne doazi u Zvezdu, navodi "Sport", a zapelo je oko isplate dela ugovora Zenita. Navodno, na "Marakni" se okreću Vujadinu Saviću!

10:25 - Fulam pregovara sa Parmom za trampu Filipea Senderosa i Johana Benalouna, za kog su interesovanje pokazali Stouk i Svonsi.

10:10 - Španski "El Mundo Deportivo" prenosi da će trener Barselone Tata Martino insistirati na dolasku napadača Benfike, Oskara Kardoza. Paragvajac je u lisabonskom klubu još od 2007. godine, a loš odnos sa upravom mogao bi da pogura njegov transfer u narednim satima.

10:05  - Kristijan Teljo je produžio ugovor sa Barselonom do leta 2018. godine, uz otkupnu klauzulu od 25 miliona evra. Na 34 utakmice za Katalonce, postigao je osam golova.

09:45- Liverpul će prema izvorima "Skaj Sportsa" dovesti defanzivca Sportinga Tijaga Ilorija za nešto više od devet miliona evra. Dvadesetgodišnjak je bio na meti Monaka i Valensije, ali je navodno već na putu ka "Enfildu" zajedno sa ocem, gde ga očekuju lekarski pregledi.

(Telegraf.rs)

 

Video: Pogledajte kako huligani upadaju na stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA