Fotografije koje će teniserke želeti što pre da zaborave (FOTO)

 
  • 3

Pogledajte poznate teniserke u izdanju, tokom borbe, koje će i one same želeti da što pre izbledi

Nekako smo navikli da se na sam pomen teniserki susretnemo sa nekom prelepom i atraktivnom fotografijom koja će nas oduševiti međutim, postoje i one koje će lepotice belog sporta želeti što pre da zaborave s obzirom na to da su nastale u žaru borbe sa protivnicama.

Za razliku od Vimbldona kada smo vam predstavili najlepše manje poznate teniserke i naravno prelepe supruge poznatih tenisera, ovogodišnji US Open slikovito započinjemo smešnim izrazima lica teniserki među kojima prednjači Ruskinja Svetlana Kuznjecova.

Kuznjecova je bez većih problema savladala domaću takmičarku Malori Burdet rezultatom 2:0 na početku US Opena, ali ne računajući igru nego grimase koje je ''ostavila'' želeće što pre da zaboravi ovaj meč.

Slična situacija je viđena i u susretu između Viktorije Azarenke i Dine Ficenmajer u kojem je Beloruskinja protutnjala pored Nemice maksimalnim rezultatom 6:0, 6:0.

Ali, i jedna i druga su svojim grimasama nasmejale publiku. Kako na terenu tako i pored malih ekrana.

Australijanka Samata Stosur i italijanka Sara Erani takođe su se našle među ''laueratima'' grimasa, Stosurova je doživela poraz u prvom kolu protiv domaće takmičarke Viktorije Duval dok je Erani bila bolja od Rogovske iz Australije.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA