Neka bude ovako i na EP: Krstić MVP turnira u Turskoj!

 
  • 2

Kapiten košarkaša Srbije osvojio već drugo priznanje za najboljeg igrača na turnirima ovog leta, čime je najavio da će biti u pravoj formi za Eurobasket

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) turnira "Sport Toto Kup" u Turskoj.

Srbija je osvojila prvo mesto na turniru i pobednički pehar, pobedivši sve tri selekcije − Hrvatsku (88:71), Belgiju (79:52) i Tursku (78:72), čime su pokazali da bi trebalo da budu jedno od najprijatnijih iznenađenja na EP u Sloveniji.

Krstić je na tri susreta u Istanbulu, prosečno beležio 14,7 poena, uz 5,7 skokova, a najbolju igru prikazao je u duelu koji je odlučivao o pobedniku turnira.

Inače, kapiten naše selekcije je bio najbolji igrač i turnira Trofej Beograda, a ukoliko nastavi da igra u ovoj formi, nema sumnje da će biti i jedan od nazapaženijih igrača na Eurobasketu.

(Telegraf.rs / KSS)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije1989

    26. avgust 2013 | 11:16

    Takoje care

  • stefan

    26. avgust 2013 | 17:15

    Ja ne znam po cemu smo mi to iznenadjenje, nasa kosarka je uvek u vrhu, imamo uspesnu istoriju, svake godine izadje na desetine mladih kosarkasa, logicno je da se borimo za medalju! Samo napred momci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA