NOVOSELOVA GLUPOST: Srbija je netalentovana!

 
  • 6

- Osim Nenada Krstića, to je netalentovana ekipa i mi bismo svaki put morali da je pobedimo - smatra jedan od najvećih hrvatskih košarkaških stručnjaka

Najbolji košarkaši Srbije zajedno s selektorom Dušanom Ivkovićem u Istanbulu završavaju pripreme pred odlazak u Sloveniju, na Evropsko prvenstvo, koje startuje 4. septembra.

Posle pobede nad Turskom 78:72, selekcijom s kojom su i počeli pripremne mečeve, selektor je, verujemo, odlučio koji sastav da vodi u Sloveniju.

Suočen s mnogo povreda Duda Ivković je, po starom običaju, uspeo da maksimalno mobiliše "ratnike" koje ima na raspolaganju, a oni su u gradu na Bosforu pokazali da mogu da igraju po našem ukusu. Srbija je (ne)očekivani deklasirala Hrvatsku 88:71, pre svega disertacijom na temu - igra preko centara. Ruku na srce, išao nas je i šut.

Međutim, Mirko Novosel, jedan od košarkaških"revolucionara" s prostora SFRJ, ne misli da je Srbija bolja od njegovih "šahovničara".

- Osim Krstića, to je netalentovana ekipa i mi bismo svaki put morali da je pobedimo - kaže Mirko.

Ne znamo da je Novosel upoznat s činjenicom da smo, računajući i istanbulski trijumf, protiv komšija odigrali tačno deset mečeva i da smo osam dobili (sva tri službena). Međutim, Novosel istakao da je razočaran selektorom Repešom i njegovim načinom rada...

- Najviše me razočarala izjava Jasmina Repeše da još nismo radili na šutu?! Pa, smo mi napravili svetske šutere. Moji igrači svaki dan su šutirali po 200 lopti. Ako reprezentacija tek sad počinje, nedostaje im 10.000 šuteva.

U priči za 24sata.hr Novosel je Bojana Bogdanovića uporedio sa Draženom Dalipagićem...

- Bogdanović nije ništa manji talenat od Dalipagića, ali mora da ima prave prvipreme.

(Telegraf, Izvor: 24sata.hr)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    25. avgust 2013 | 18:01

    komplex

  • Pedja

    25. avgust 2013 | 17:56

    Ne moze svaki matorac da rezonuje normalno?!/tole/plus poznati hrvatski kompleksi!!!

  • Izujedase me komarci

    25. avgust 2013 | 19:11

    Jos bolje... "netalentovani" a gaze sve redom. Samo tako nastavite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA