Nole u društvu šampiona na proslavi 40-godišnjice ATP liste (VIDEO)

 
  • 0

- Svakog jutra se budite, vredno trenirate, razvijate se da biste postali najbolji na svetu. U tome ne uspeva mnogo igrača i zaista sam počastvovan što sedim ovde sa svim šampionima - rekao je najbolji teniser u Njujorku

Najbolji svetski teniser Novak Đoković prisustvovao je sa još 18 legendi "belog sporta" obeležavanju 40-godišnjici ATP rangiranja u Njujorku.

Nakon gostovanja u sedištu Ujedinjenih nacija, Srbin je kao trenuntno najbolje rangirani na planeti govorio na ceremoniji, gde su predstavljeni svi igrači koji su bili na samom vrhu ATP liste, kojih je ukupno za 40 godina bilo 25.

Ceremoniji su prisustvovali Ilije Nastase, Džon Njukomb, Džimi Konors, Bjern Borg, Džon Mekinro, Ivan Lendl, Mats Vilander, Stefan Edberg, Džim Kurijer, Marselo Rios, Karlos Moja, Jevgeni Kafeljnikov, Gustavo Kerten, Lejton Hjuit, Huan Karlos Ferero, Endi Rodik, Rodžer Federer i Rafael Nadal

- Najveći cilj svakog sportiste je biti prvi na svetu, ne samo tenisera. Dok odrastate, u detinjstvu ste inspirisani da pokažete ljubav i strast prema sportu. Svakog jutra se budite, vredno trenirate, razvijate se da biste postali najbolji na svetu. U tome ne uspeva mnogo igrača i zaista sam počastvovan što sedim ovde sa svim šampionima - rekao je Đoković.

Jedna od legendi koja je više puta hvalila Đokovića, Džon Mekinro, rekao je za njega, Rafaela Nadala i Rodžera Federera da su to momci koji su na pravi način nastavili put generecije pre njih.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA