Direktor Vojvodine podneo ostavku!

 
  • 0

Nepuna tri meseca po preuzimanju dužnosti Saša Drakulić sporazumno raskinuo ugovor sa Novosađanima

FK Vojvodina ostala je bez sportskog direktora, nepuna tri meseca po preuzimanju dužnosti Saša Drakulić podneo je ostavku.

Posle remija sa moldavskim Šerifom, 1:1 u Ligi Evrope, on je čelnicima kluba najavio svoju ostavku, navedeno je na klupskom sajtu. U petak je Drakulić obavio razgovor sa predsednikom kluba Balšom Butorovićem na kojem je i dogovoren sporazumni raskid ugovora.

- FK Vojvodina koristi priliku da se Saši Drakuliću zahvali na dosadašnjoj saradnji. Kao mlad sportski funkcioner u ovoj sezoni je učestvovao u pet evropskih pobeda i dva remija našeg kluba. Želimo mu uspeh u daljoj karijeri. U narednih nekoliko dana predsednik Butorović će obaviti razgovore sa članovima Upravnog odbora, a sve oko mogućeg angažovanja novog sportskog direktora - objavio je novosadski klub.

Drakulić je promovisan početkom juna i to mu je bila prva funkcija po završetku igračke karijere u kojoj je kratko nosio dres Crvene zvezde i Vojvodine, uz nastupe za još desetak klubova.

(Telegraf.rs / Izvor: fkvojvodina.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA