Nije Miha zvao Ljajića, ali jeste Tole?!

 
  • 3

Navodno, predsednik FSS kontaktirao sa prvotimcem Fiorentine iz najbolje namere, kako bi našao rešenje za njegov povratak među "orlove". Jedan od pregovarača bio i Milovan Đorić

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kontaktirao je sa prvotimcem Fiorentine Ademom Ljajićem u nameri da pokuša da nađe rešenje da se igrač vrati u reprezentaciju Srbije.

Selektor Siniša Mihajlović je prošle godine posle prijateljske utakmice sa Španijom udaljio Ljajića iz reprezentacije zato što nije pevao himnu, i više puta je ponovio da će Ljajića pozvati kad prihvati kodeks ponašanja koji nalaže pevanje himne.

Prema saznanjima "Politike", Karadžić je pre četiri dana pozvao Ljajića iz najbolje namere kako bi našao rešenje za igrača za kojim jure evropski velikani. Jedan od pregovarača sa Ljajićevim menadžerom bio je i Milovan Đorić, koji je putovao sa reprezentacijom u Barselonu.

To bi trebalo da dokaže i da je odnos između Karadžića i Đorića u stvari dosta dobar, i da, konstatuje "Politika", nikada nije bilo svađe, već samo prekida komunikacije zbog različitih mišljenja.

(Telegraf.rs / Politika)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. avgust 2013 | 12:29

    Tole ubij se

  • Draža Mihajlović

    20. avgust 2013 | 20:09

    Toleeee selektore i predsedniče i direktore i ekonome i kafe kuvarice i sudijo i fikusu i ljubičice i lepotane i mister univerzume i Đavole i grobaru i delijo i Miho i diko naša. Šta bi mi bez tebe , a šta bi ti tek bez nas. Ti si naš heroj, ti si naš vitez ,, ti si Tito i Milošević i Boris Tadić i Ekrem i Era Ojdanić. Kako si samo ozbiljan , kako si digao obrvu , maestralno, mi smo se sledili. Toki mi te volimo , ma đe volimo , obožavamo . Toki vodi nas u propast mi drukčije i neznamo .

  • Ronni

    13. februar 2014 | 14:34

    pozovite fadila vokrija za selektora srbije....................

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA