OSNOVAN OFK HAJDUK: Predsednik Zoran Osmajić, prvi čovek ugašenog Hajduka!

 
  • 11

Osmajić je naveo da bi uštedeo novac da se okrenuo i otišao nakon gašenja njegovog prethodnog kluba iz Kule, ali da nije mogao jer mu je bilo žao dece koja su igrala u mlađim kategorijama i nije želeo da ih prepusti stihiji

U Kuli je osnovan novi fudbalski kolektiv, Omladinski fudbalski klub Hajduk! Klub će u prvoj sezoni postojanja nastupati sa kompletnim omladinskim kategorijama, a predsednik im je Zoran Osmajić, koji je nekada imao tu funkciju u FK Hajduku.

Podsetimo da je ove godine Hajduk iz Kule zbog finansijskih problema ugašen posle 101. godine postojanja i da je na njegovo mesto u Superligi došao Voždovac. 

Povodom osnivanja novog sportskog kolektiva Osmajić je rekao za "Sportske":

- Već u prvoj sezoni ćemo napasti sam vrh vojvođanskog fudbala. Cilj nam je da se omladinci izbore za plasman u Prvu omladinsku ligu Srbije i da rame uz rame sa vršnjacima iz Partizana, Crvene Zvezde i drugih klubova, stasavaju i ostvaruju rezultate.

- Najlakše mi je bilo da sebi uštedim novac, okrenem se i odem. Ali mi je žao te dece koja su igrala u mlađim kategorijama Hajduka. Nisam želeo da ih prepustim stihiji. U OFK Hajduku će imati sve uslove za napredak.

Klub je zakasnio sa prijavom seniora, ali to je svakako naredni korak novoosnovanog kluba.

- Nismo uspeli da prijavimo seniore, što ne znači da to nećemo učiniti naredne sezone. Ukoliko se sve kockice slože, lako ćemo napraviti i prvi tim - izjavio je Osmajić.

Klub će koristiti stadion i pomoćne terene FK Hajduka, kome su oni dati na korišćenje.

(Telegraf / "Sportske")

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    20. avgust 2013 | 04:58

    kao ljubitelju sporta drago mi je da ste nasli resenje u interesu mladih sportista . Nek Vam je sa srecom.

  • xy

    20. avgust 2013 | 07:49

    Neko kaze da je ovo u redu, dobro a gde ce sa igraju? Zar nisu ugasili klub zbog dugova za taj isti? Smehotres i na kraju kazu Tole lopove.

  • Namcor

    19. avgust 2013 | 23:06

    Za svaku pohvalu Najzad nesto lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA