HIT: Dudaš sačekao motke za skok uvis iz Moskve! (VIDEO)

 
  • 0

Srpski desetobojac stigao na aerodrom da pozdravi Kolašinca i Jelaču, koji su dolazili sa SP u Moskvi, ali i da preuzme svoje rekvizite koji su ostali na stadionu "Lužnjiki"

Srpski atletičar, desetobojac, Mihail Dudaš,  pojavio se u ponedeljak oko 13 sati na beogradskom aerodromu, ali glavni razlog za to nije doček Asmira Kolašinca i Tatjane Jelače, koji su se vraćali sa SP u Moskvi, već da bi preuzeo svoje motke za skok uvis, koje su stizale istim letom!

Naravno, Dudaš je došao i da pozdravi svoje kolege, a zanimljivo je da je poveo i svog drugara kako bi mu pomogao da ponese motke koje su duže od četiri metra.

- Motke su same došle, jer sam ja hteo ranije da se vratim iz Moskve da bi se pripremao za takmičenje u Francuskoj, koje je za manje od mesec dana. Nije bilo moguće da ih donesem kad sam dolazio nego su mi dopremili sada na kraju šampionata - objasnio je Dudaš za Telegraf.

(Telegraf,rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA