Holanđani koče Rišaira Živkovića da igra za Srbiju!

 
  • 4

Trener Groningena nije dao dozvolu mladom igraču srpskog porekla da nastupi u prijateljskom meču između U19 reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine

Rišairo Živković, mladi fudbaler Groningena srpskog porekla, dobio je poziv selektora reprezentacije Srbije ispod 19 godina Veljka Paunovića za prijateljski meč sa Bosnom i Hercegovinom, ali njegov nastup "minira" trener Groningena Ervin van de Loj.

On smatra da će Živkoviću od veće važnosti biti treninzi sa prvim timom, nego utakmica sa "orlićima".

- Nismo još doneli konačnu odluku, ali radije bismo ga zadržali u timu. Mislimo da bi i za njega bilo bolje ako nastavi sa treninzima.

On je na početku nove sezone na dve utakmice ušao u igru sa klupe, i oba puta postigao gol, čime je privukao pažnju Liverpula, ali i holandskog saveza, koji ga se ponovo setio posle nastupa za reprezentaciju do 17 godina.

Živković je promenio svoje prvobitno mišljenje i spreman je da zaigra za Srbiju, ali izgleda da će se Holandija uključiti u trku da ovaj talentovani fudbaler "ne pobegne".

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    18. avgust 2013 | 02:12

    Moramo uspeti dovesti ovog decka da igra za srbiju i to za A reprezentaciju! Pa on je vise srbin nego holandjanin! Ovaj treneer groningena je smrad!

  • Doktor

    18. avgust 2013 | 05:51

    Na slici mi izgleda kao da je skoro došao sa letovanja u Grčkoj. Pravda za Rišiara!

  • ироничар

    18. avgust 2013 | 03:37

    Na njemu je... njegovo srce će pokazati .. da li se oseća više Srbinom ili Holanđaninom ili Surinamcem ili ne znam čime... ali što jes tjest... naši treba da urade SVE da pokažu da ga žele u Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA