Partizan, Zvezda i FSS ćute o mogućim hapšenjima!

 
  • 5

Većina funkcionera dva najveća srpska kluba i nacionalnog Fudbalskog saveza nisu dostupni za komentar o policijskim istragama povodom navodnih malverzacija

Čelnici Crvene zvezde, Partizana i nacionalnog Fudbalskog saveza, za sada, nemaju komentar na pisanje medija o policijskoj istrazi koja se bavi navodnim malverzacijama prilikom transfera igrača i izgradnje Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, bio je nedostupan za komentar i redakciji Telegrafa. Generalni sekretar Zoran Laković takođe nije bio dostupan, javlja Tanjug.

Prema navodima medija, vode se dve paralelne istrage u kojima se proverava poslovanje FSS i "večitih" beogradskih rivala zbog sumnjivih transfera u kojima je navodno nestalo oko 50 miliona evra.

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nije želeo da priča o navodima medija, dok prvi čovek kluba Dragan Džajić nije odgovarao na pozive.

- Nemam nikakav komentar, ne bavim se time - kratko je rekao Čović Tanjugu.

U taboru drugog "večitog" rivala takođe nije bilo raspoloženih za razgovor o ovoj temi, a na pozive nisu odgovarali predsednik Dragan Ðurić, koji se već neko vreme nalazi u medijskoj "ilegali", i generalni sekretar Darko Grubor.

Istražni organi navodno su već saslušali pojedine bivše igrače i čelnike klubova.

Među saslušanima su i Toplica Spasojević, nekadašnji predsednik Zvezde i Žarko Zečević, nekadašnji generalni sekretar Partizana, kao i Zoran Damjanović i Ðorđe Stefanović, bivši funkcioneri "crveno-belih".

U svojstvu građanina do sada su saslušani Ivan Adžić, Boban Petković, Dejan Rambo Petković, Andrija Kleut, Goran Vasiljević, Pavle Ninkov, Nenad Kovačević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    15. avgust 2013 | 14:06

    U zadnjih 6-7 godina,Partizan je zaradio oko 100tinjak miliona eura na transferima i igrama u grupnim faza LŠ i Kup uefa,a para i dalje nemaju. Svi znaju kako je Zvezda ocajna u prdavanju igraca i svejedno se prebacuje lopta na tu stranu. O kuci fudbala ne moram ni da govorim kolika je to farsa,pocevsi od imena te "kuce" pa do svega ostalog. Grobari,da li pocinjete da shvatate znacenje skandiranja: "Tole lopove"?!

  • MikiGrobar

    15. avgust 2013 | 16:20

    @ nikola u cemu je problem jel se kralo kod nas? JESTE! kod vas? JESTE ! Tole djuric covic dzajic ramadani damjanac. ........svi u prdekanu

  • Nemanja

    15. avgust 2013 | 14:47

    Udri milicijo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA