LETNJE PRIPREME: Lebron Džejms vukao automobil! (VIDEO)

 
  • 4

NBA košarkaš je početkom leta najavljivao da će sezone 2013/14 biti bolja verzija sebe, a sudeći po ovakvom načinu treninga, naporno se trudi da se to i dogodi

Košarkaš Majami Hita Lebron Džejms poznat je po svojim velikim atletskim sposobnostima, ali ovoga puta je nadmašio sva očekivanja! Na jednom od svojih treninga najbolji igrač NBA golim rukama je vukao mini vozilo za golf terene, teško nekolko stotina kilograma.

Lebron je nedavno izjavio kako će u narednoj sezoni biti nova i poboljšana verzija sebe.

- Sve sam bolji. Ne želim da budem isti igrač kao prethodne sezone. Želim da u ovu sezonu uđem kao nova i bolja verzija Lebrona Džejmsa. Videćemo šta će biti - rekao je Lebron, koji je ovaj snimak okačio na svoj Instagram profil.

(Telegraf.rs)

 

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    13. avgust 2013 | 21:45

    A ovi nasi "splavare" po raznim splavovima do jutra sa "manekenkama" :))

  • heisenberg

    13. avgust 2013 | 23:49

    njemu je DJ gajbi 00-24

  • nesa

    14. avgust 2013 | 08:48

    Ja to pricam vec godinama...ove nase mamlaze od fudbalera na pripreme vode u inostranstvo,i trose za to mnogo novca,a oni na terenu kao babe.Auto na stazu pa da ga po dvojica guraju oko terena,nema teze vezbe,i eto snage za dve utakmice,a ne jednu.I jos ne kosta nista.Svako ko je gurao nekom auto,da tako upali,zna o cemu pricam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA