PROMENIO PLOČU: Karadžić optužuje Vesića za saopštenja Zvezde!

 
  • 19

Posle optužbi da iza saopštenja Zvezde stoji potpredsednik ''crveno-belih'' Nebojša Čović, prvi čovek FSS-a istakao da glavne konce, ipak, vuče bivši član Uprave

Promenio ploču! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najpre je za otrovne strelice sa ''Marakane'' optužio potpredsednika Crvene zvezde Nebojšu Čovića i predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića, da bi samo nekoliko dana posle toga istakao da glavne konce vuče nekadašnji član Uprave ''crveno-belih'' Goran Vesić.

Bez obzira na to što je predsednik Zvezde Dragan Džajić javno istakao da iza svih saopštenja stoji on, prvi čovek srpskog fudbala i dalje smatra da su izjave kluba ideja nekog drugog.

- Ovde se radi o situaciji da pojedini ljudi iz Crvene zvezde, i bivši i sadašnji, pre svega mislim na Gorana Vesića, koji je poznat po pisanju tih saopštenja, optužujući Fudbalski savez i predsednika, zamagljuju stvari, skreću pažnju sa glavnih problema na druge stvari - rekao je Karadžić za B92, i dodao:

- Deset dana se ne priča ni o katastrofalnom nastupu Crvene zvezde u evropskim takmičenjima, ni o porazu od Javora, gubicima, timu. To je jedan alibi, dobro poznat scenario. Mislim da je glavni protagonista Goran Vesić, ne mogu da tvrdim za gospodina Čovića, ali u svakom slučaju, to je stanje u kojem se nalazimo.

Opširnije možete pročitati na izvornom tekstu.

(Telegraf.rs / B92)

 

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C,c,c

    13. avgust 2013 | 13:34

    Lopovcino,mafijasu....odluci se vise ko ti je "pretio".

  • Pedja

    13. avgust 2013 | 13:57

    Zli covece ,ostavi se fudbala ,dosta si pravara napravio imas valjda unuke ,posveti malo paznje porodici!

  • heisenberg

    13. avgust 2013 | 13:47

    mutan mutniji karadzic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA