VUJOŠEVIĆ: Ne želim Vučića za neprijatelja!

 
  • 14

Trener Partizana istakao da mu nije namera da sebi pravi moćne neprijatelje, uključujući i prvog potpredsednika Vlade za kojeg smatra da će, ipak, pomoći ''crno-belima''

Pokajao se! Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, koji je svojevremeno izjavom ''Jedan narod, jedan vođa, jedan klub'' izazvao različite reakcije, istakao je da prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića ne želi za neprijatelja.

- Beše u tom momentu kako beše. Nije mi zadovoljstvo da sebi proizvodim neprijatelje, pogotovo ne tako moćne. Bio sam pribijen uza zid, bio sam dirnut i pogođen. Igrači su od deset stipendija dobili pet, ja sam samo jednu platu primio. Našim igračima nuđeno je da pređu u druge klubove, pa i u Crvenu zvezdu. To je bila moja reakcija - rekao je Vujošević za Radio Beograd, i osvrnuo se na mnogo bolju situaciju kod ''komšija'':

- Na terenu imamo konkretne protivnike koji su u mnogo boljoj situaciji. Dovode nove igrače, dok smo mi prinuđeni da pravimo niskobudžetni sastav. Na terenu postajemo glineni golubovi.

Svetlo na kraju tunela, u koji je Partizan upao zbog teške finansijske situacije, polako se nazire. Česti apeli državi da pomogne ''crno-belima'' i sastanci sa Vučićem i premijerom Dačićem izgleda da su urodili plodom.

- Imamo obećanje da će nam pomoći. Verujem u to, posebno Vučiću, iako smatram da je neke stvari morao ranije da prepozna. Da više pomogne KK Partizan - rekao je trener ''crno-belih'', i dodao:

- Država, dajući pare, ima pravo da očekuje rezultat i kontroliše novac, a što se tiče struke, ne bi trebalo da se meša. Ne bi valjalo da političari utiču na ishod takmičenja. Za zemlju je dobro da u sportu bude prvi onaj ko je najbolji - smatra Vujošević.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    13. avgust 2013 | 08:42

    Dobar vam sada vucic ciganin ha?sta ste sve pricali pre dva meseca!

  • Sale, sa NBG..

    13. avgust 2013 | 09:59

    Slihtara debela.. Nema tu obraza, SVE bi uradio, gnjida..

  • Dejan

    13. avgust 2013 | 09:53

    Znaci i duletova sila imq granice..moze da stipa I pljuje sudije i da napada novinare igrachr ali mu mocni neprijatelji ne trebaju..ko veli maltretiram samo slabije od sebe..Ovakve su u skoli sestarima gadjali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA