"Ludilo" za meč sa Rusima, red za karte bio 500 metara (FOTO)

 
  • 0

Posle osvajanja "Trofeja Beograd" podiglo se intersovanje navijača za košarkašku reprezentaciju Srbije, pa je na blagajni Arene bila neopisiva gužva

Košarkaši Srbije igraju prijateljski meč protiv Rusije u Kombank Areni, a očekuje se više od 20.000 navijača. Naime, pred početak meča nastao je pravi stampedo na blagajnu Arene a red za uzimanje besplatnih karata bio je čak 500 metara.

Očigledno je da je odlična igra naših "orlova" protiv Slovenije u nedelju i pobeda od 25 razlike uz osvajanje turnira "Trofej Beograd" podigla intersovanje gledalaca, jer je na prvom meču u subotu protiv Ukrajine bilo svega 7.000 navijača, dok je duel sa Slovencima gledalo oko 12. 000 ljudi.

Nema sumnje večeras bi mogao da padne i rekrod Arene jer je na duelu sa Kinezima 2009. godine bilo skoro 23.000 navijača. Inače, u timu Srbije neće biti Nenada Krstića koji odmara, a umesto njega kapiten je Nemanja Bjelica..

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA