DUDA IVKOVIĆ: Zašto nije bilo više publike?

 
  • 2

Navijači imaju prilike da se iskupe u nedelju, ovi momci su zaslužili veću podršku

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković izjavio je da je očekivao veću podršku publike na startu turnira Trofej Beograda na kojem su njegovi izabranici pobedili Ukrajinu sa 96:68 i plasirali se u finale.

Meč između Srbije i Ukrajine u Beogradskoj areni pratilo je oko 7.000 gledalaca.

- Publika koja je bila na utakmici poznaje košarku i pratila je igru. U skorijoj prošlosti, recimo protiv Mađara, iznenadili su nas i ispunili dvoranu. Ne mogu da uputim kritiku, sutra je šansa da se isprave. Ne zbog mene, ovi mladići su strahovito naporno radili na pripremama i zaslužuju da im košarkaška publika pruži podršku - rekao je Ivković na konferenciji za novinare.

Ivković je dodao da njegov tim sutra protiv Slovenije očekuje sasvim drugačija utakmica.

- Možda nam je trebala jedna totalno drugačija utakmica, posebno za mlađe igrače. Imali smo izuzetne procente šuta, 23 asistencije, previše lakih poena, i uz svo poštovanje Ukrajine, sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica’, rekao je on.

Selektor se osvrnuo i na stanje povređenog Miloša Tedosića.

- Kod mene nikad nije bilo spekulacija, nažalost, nisam dovoljno obavešten šta se spekuliše. Znam da je Miloš sa timom u hotelu, da radi po individulanom programu. Poštujući njegovu želju i sve što je dao reprezentaciji, zaslužuje da ga čekamo do poslednjeg dana - poručio je Ivković.

Finalna utakmica Trofeja Beograda između Srbije i Slovenije igra se sutra od 21 sat, a prethodno od 18.30 sati za treće mesto sastaju se Ukrajina i Turska.

(Telegraf/Tanjug)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    11. avgust 2013 | 11:17

    Zato što je opalo interesovanje za košarku,što je normalno jer nema više vrhunskih rezultata. Kod nas a i drugdje najviše uspeva. Uspeh. Narod voli pobednike. I to je jedino objašnjenje.

  • ироничар

    11. avgust 2013 | 05:24

    zato matori jer si drugi Miha... ne zoveš iskusne igrače, nego samo neku piletinu koja se ussra i od slovenije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA