Aleksandar Ćapin, MVP ABA lige, pojačao Budućnost!

 
  • 0

Nekadašnji reprezentativac Slovenije posle Radničkog iz Kragujevca u dresu Podgoričana, potpisao na dve godine

Aleksandar Ćapin, najbolji košarkaš ABA lige i bivši igrač Radničkog iz Kragujevca, novi je član podgoričke Budućnosti, objavljeno je na klupskom sajtu.

Ćapin se sa crnogorskim klubom dogovorio o dvogodišnjoj saradnji i već u subotu otputovaće sa novim saigračima u Bar, gde će se ekipa pripremati do kraja avgusta.

- Prezadovoljan sam se što smo se dogovorili, i zbog sebe, i zbog porodice. Pregovori su trajali desetak dana. Klub ima velike ambicije, što se poklapa sa mojim i zbog toga sam došao u Podgoricu. Želim da ostvarimo dobre rezultate, i u ABA ligi i u Evrokupu. Sada me očekuje adaptacija na novu sredinu, novi klub, saigrače, ali pripremni period je tek počeo i mislim da će sve doći na svoje mesto - izjavio je Ćapin po potpisivanju ugovora.

Nekadašnji reprezentativac Slovenije u protekloj sezoni ABA lige bio prvi strelac i asistent takmičenja  sa prosekom od 17,8 poena i 5,1 asistencije. Košarkaš rođen u Sarajevu 1982. u mlađim kategorijama bio je član Partizana, a profesionalnu karijeru počeo je u Krki. Nastupao je za mnogo klubova, između ostalih za Vareze, Žalgiris, Olimpiju...

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA