Štutgart zbog navijača vraća stari izgled grba! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Brojnim apelima i naporima navijači ovog bundesligaša izborili su da se vrati prvobitni logo, koji je povučen zbog marketinške strategije

Navijači fudbalskog kluba Štutgart uspeli su da posle brojnih apela izbore da klub od 2014. godine igra sa starim izgledom grba koji je izmenjen 1994. godinre zbog marketinške strategije.

Pre skoro dve decenije nemački klub je promenio i dodao neke detalje starom logou, ali se fanovima ovog bundesligaša to nije svidelo. Želeli su tradicionalni grb,a poslednjih godina su to pokazivali raznim koreografijama, banerima i grafitima.

Rešenje se pojavilo ove godine. Prava na odluke u svakom klubu imaju njeni članovi, pa su se brojni navijači dobro organizovali i kupili članstvo u fudbalskom timu pa im je bilo dozvoljeno da glasaju u odluci vezanoj za vraćanje starog izgleda logoa.

Da bi izborili ono što su zacrtali bio im je potreban 51 odsto glasova, a uspeli su da dobiju čak 79,9 procenata! Nakon ovoga je potvrđeno da će Štutgart od 2014. godine ponovo nastupati sa tradicionalnim oznakom kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA